Skaperen av To The Moon løfter sløret av sitt neste prosjekt

Og denne gangen vil han fortelle en historie helt uten ord.

Kan «Reives» Gao har en lang rekke med små og store spillprosjekter bak seg, men mer enn noe annet er han kanskje best kjent som mesterhjernen bak det allerede tre år gamle, men svært gripende eventyrspillet To The Moon.

Tidligere denne uken kunne den kanadiske spilldesigneren vise fram den første traileren for sin kommende spillsatsing, A Bird Story, samt avsløre spillets lanseringsdato.

Spillet vil dukke opp på plattformer som Steam og GOG.com den 5. november, og skal visstnok fungere som et timeslangt bindeledd mellom To The Moon og det neste spillet Gao jobber med.

I A Bird Story inntar man rollen som en ung gutt idet han finner en skadet fugl i skogen, og herfra vil spillet blande mellom «minner og drømmer, for å fortelle en enkel og overnaturlig historie uten dialoger» heter det i en pressemelding. Videre fortelles det om hvordan fortellingen vil stå på egne bein, slik at man ikke trenger å ha spilt The Moon for å få glede av fuglehistorien.

Vi anbefaler likevel at du tar en titt: To The Moon fikk toppkarakter hos oss da det ble lansert på Steam for to år siden.

A Bird Story skal etter planen lanseres for Windows, Mac og Linux. Se traileren i sin helhet her:

Siste fra forsiden