Dette finner du på Xbox 360-harddisken

J. Allard har fortalt GameInformer litt om hva vi kan forvente oss av innhold på harddisken til Xbox 360.

I følge J. Allard hos Microsoft kommer harddisken til Xbox 360 med massevis av forhåndsinstallert innhold. Blant annet får du en del musikk du kan lytte til (eller bruke som bakgrunnsmusikk i spill) og en rekke bakgrunnsbilder. Dessuten får du massevis av "Gamertiles", som du kan bruke til å skreddersy "gamer tag"-en din med, samt en video som viser hvordan Xbox 360 lages.

Harddisken kommer også til å lanseres med et lite spill, nemlig Hexic HD. Dette er en ny versjon av det svært populære "puslespillet" Hexic, som ble designet av Alexey Pajitnov - mannen bak Tetris. Målet med spillet er å fjerne brikker fra skjermen ved å manipulere dem slik at større grupper av brikker får samme farge. For å teste spillet kan du besøke MSN.

I tillegg til dette får du Jeff Minter sin "lys-synthesiser", Neon. Dette programmet lar deg skape en rekke psykedeliske mønstre og bilder på skjermen, enten ved hjelp av en eller flere kontrollere, eller ved hjelp av musikk. Takket være maskinvaren i Xbox 360 skal systemet kunne skape svært imponerende grafikk på skjermen. For mer informasjon kan du besøke Neon sitt nettsted, hvor du finner skjermbilder og en trailer.

Siste fra forsiden