Dette kan være Prototype 2

Nok et spill avsløres neste måned, og vi ertes på sedvanlig vis.

Spike TV Video Game Awards er på mange måter den mest anerkjente kåringen av spill der ute, og det vet mange spillutgivere å dra nytte av. Det mest merkbare for oss spillere er sannsynligvis at det et vanlig tidspunkt å annonsere nye spill på, ettersom desember er midt mellom de typiske slippvinduene.

Det er ingen tvil om at årets show blir spektakulært, enhelrekkeutgivere har allerede meldt at de skal annonsere nye stortitler den 12. desember.

Bildet det er snakk om. (Faksimile: Meetyourmaker.com)

Denne gangen er det Activision som er ute med litt småerting kort tid før utdelingen, og det gjøres via nettstedet Murder Your Maker.com. Her ser vi et bilde av en skallet mann i frakk som skuer utover et kart med en rekke interessepunkter markert. Bildet gir umiddelbart detektiv/politimann-vibber, der kartet tilsynelatende omringes av avisutklipp.

Mye av hensikten med bildets vage natur er selvsagt å fremprovosere spekulasjoner i stor skala, og teoriene om hva dette kan være er mange. Et av de absolutt heteste tipsene er det Eurogamer som kommer med, der de mener at dette kan være en oppfølger til Prototype.

Prototype er et actionspill med en åpen sandkassestruktur, og kom ut i 2009. Her spiller man Alex Mercer, en svært mektig mutant som lider av hukommelsestap. Han må karnøfle seg vei gjennom et okkupert og kaotisk New York i jakt på sitt opphav. Det uannonserte spillets undertittel «Murder your maker» kan derfor være et pek til akkurat dette.

Siste fra forsiden