Diablo II: Resurrected

Diablo II: Resurrected begynner lukket testing til helgen

Utvalgte spillere får prøve nyversjonens to første akter.

Blizzard

Halvannen måned etter avdukingen av Diablo II: Resurrected, er Blizzard klar for å begynne testing av nyversjonen. Utvikleren kunngjorde denne uken en teknisk alfatest for PC, som sparkes i gang 8. april og varer til utpå ettermiddagen mandag 12. april.

Se annonseringstraileren for Diablo II: Resurrected. (Video: Blizzard)

Som Blizzard forklarer er dette en lukket testfase, der kun utvalgte spillere får delta. De som ønsker kan fortsatt melde sin interesse på nettsiden til Diablo II: Resurrected, og invitasjoner vil sendes ut i løpet av fredagen.

Enspillertest

Mens det endelige spillet vil inkludere en rekke flerspillerelementer er denne tekniske testen utelukkende en enspilleraffære. Deltakere får bryne seg på spillets to første akter og kan prøve ut tre av spillets totalt syv spillbare klasser, nemlig Amazon, Barbarian og Sorceress.

I en lengre liste med spørsmål og svar påpeker utviklerteamet at dette kun er den første av flere planlagte tester. Kommende tester vil åpne dørene for flere spillere, flere plattformer og med mer innhold å utforske. En lanseringsdato for spillet er enda ikke satt, men Blizzard forsikrer om at det skal slippes en gang før nyttår.

Vi i Gamer.no er klare til å gå løs på helgens test, og kommer med et førsteinntrykk så snart vi har opplevd alt den har å by på.

Diablo II: Resurrected kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S og Nintendo Switch.

LES OGSÅ: Diablo II: Resurrected kommer ikke til å erstatte Diablo II »

Siste fra forsiden