Diablo II: Resurrected

Diablo II pusses opp

Diablo II: Resurrected er en betydelig oppussing av klassikeren.

Blizzard trakk sløret av en oppussing av Diablo II kalt Diablo II: Resurrected fredag kveld. Den oppussede versjonen av spillet inneholder både hovedspillet og utvidelsen Lord of Destuction. Som vi meldte tidligere i år er det Vicarious Visions – studioet som sto bak Tony Hawk's Pro Skater 1+2 – som har fått i oppdrag å puste nytt liv i det klassiske actionrollespillet.

Diablo II: Resurrected.
Blizzard

Diablo II: Resurrected kommer til PC, men også Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, og Nintendo Switch en gang i 2021.

Om man ønsker å spille spillet på tvers av plattformer, kan man begynne et sted og plukke opp tråden sømløst på en annen plattform senere. Antageligvis må man da eie flere versjoner av spillet.

Du kan se en trailer over og en rekke skjermbilder nedover.

LES OGSÅ: Vårt tilbakeblikk på Diablo II »

Bygger en ny versjon på toppen av den gamle

Til Diablo II: Resurrected har utviklerne laget en ny 3D-variant av spillet som byr på en helt ny opplevelse. Med en oppløsning på opp til 4K, nytt dynamisk lys, nye animasjoner og effekter og en ny fysikkmotor i bunn, er det gjort betydelige endringer her. En ny 7.1-miks byr på kringlyd for spillet, noe som ikke var tilstede i originalversjonen.

Diablo II: Resurrected.
Blizzard

Blizzard og Vicarious Visions har valgt å lage helt nye forhåndsrendrede mellomsekvenser som erstatter de 27 minuttene fra det opprinnelse spillet. Det virker dog som om målet har vært å gjenskape sekvensene, så de vil vøre velkjente men se bedre ut.

Samtidig har utviklerne bygget den nye versjonen på skjelettet til det gamle spillet, noe som betyr at du kan hoppe mellom den nye og gamle versjonen med et tastetrykk.

– Selv om Diablo II: Resurrected kanskje ser ut som et helt nytt spill, har vi beholdt Diablo IIs velkjente systemer og spillfølelse, inkludert særpreg og annet, forteller utviklerne i pressemeldingen om spillet.

Ingen store endringer har blitt gjort med formelen, men utviklerne forteller at de har lagt inn noen nye etterspurte funksjoner, slik som et delt gjenstandslager.

Diablo II: Resurrected annonseres et knapt år etter at Blizzard gjorde mageplask med oppussingen av Warcraft III. Det mye elskede strategispillet fikk en nyversjon med store mangler og problemer i fjor, og det jobbes fremdeles med å utbedre og implementere systemer som burde vært på plass. Forhåpentligvis vil utviklerne i Vicarious Visions gjøre en bedre jobb med Diablo II-oppussingen – noe de etter alt å dømme skal greie fint med tanke på kvaliteten på Tony Hawk's Pro Skater 1+2.

Les også
Diablo II: Resurrected begynner lukket testing til helgen

For øyeblikket jobber Blizzard også med det neste kapitlet i djevelserien, Diablo IV. Blizzcon 2021 bydde på et nytt glimt av det spillet også, selv om det neppe kommer med det første.

LES OGSÅ: Her er 5 knallsterke actionrollespill mens du venter på Diablo 4 »

Siste fra forsiden