Diablo II: Resurrected

Diablo II: Resurrected kommer ikke til å erstatte Diablo II

Blizzard har lært etter Warcraft III: Reforged-fadesen.

Blizzard

Kunngjøringen av Diablo II: Resurrected under BlizzConline ble møtt med blandet fryd hos fansen. Mens flere gleder seg til et gjensyn med det klassiske actionrollespillet, er det mange som enda har det uheldige oppussingsprosjektet Warcraft III: Reforged ferskt i minne.

Av en eller annen grunn bestemte Blizzard seg for at Warcraft III-nyversjonen skulle erstatte originalen helt. Absolutt alle spillere ble tvunget til å oppgradere til Reforged, og plutselig forsvant en haug med innhold fra originalversjonen.

Sånn blir det ikke med Diablo II, lover Blizzard.

Ingen endringer for originalen

Spørrerunde om Diablo fra BlizzConline 2021. (Video: Blizzard)

Det var under en spørrerunde med utviklerteamet i helgen at spørsmålet om originalspillets fremtid dukket opp. Sjefsdesigner Rob Gallerani tok til ordet og meldte klart fra at Diablo II skal få være i fred.

– Nei, absolutt ikke. Alt du har i Diablo II nå blir værende i Diablo II. Dette er et separat produkt og et separat spill. Du kan spille begge samtidig dersom du måtte ønske det.

Ettersom de to spillversjonene ikke har noe med hverandre å gjøre forklarte Gallerani videre at spillere ikke kan overføre figurer fra originalspillet til nyversjonen. Diablo II: Resurrected får imidlertid offisiell støtte for modifikasjoner, så de som vil kan fortsatt introdusere egne elementer til opplevelsen.

Diablo II: Resurrected kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S en gang i 2021.

LES OGSÅ: Vårt tilbakeblikk på Diablo II »

Siste fra forsiden