Diablo III: Reaper of Souls kommer til PlayStation 4

Djevelen inntar stadig nye arenaer.

I august annonserte Blizzard at actionrollespillet Diablo III skulle få en ekspansjon ved navn Reaper of Souls for Windows og Mac. Nå er det klart at utvidelsen også er på vei til PlayStation 4. Blizzard forteller ikke hvordan pakken skal lanseres på konsollen, men sjansene er store for at det blir som et fullverdig spill.

Det sies heller ikke noe om hvorvidt Reaper of Souls er på vei til PlayStation 3, som allerede har fått Diablo III.

Diablo III: Reaper of Souls vil vises frem for første gang på BlizzCon-messen, som finner sted 8-9 november i Anaheim i den amerikanske delstaten California. Der vil heldige messegåere få teste spillet både i samarbeidsmodus og enspiller. Vi sender selvsagt folk til arrangementet, som vil skrive hjem om det de får se.

Det må kreve mye ved å holde et rom med så stor takhøyde varmt om vinteren.

Dødsengelen driver med noe muffens

Handlingen i Reaper of Souls skal være sentrert rundt dødsengelen Malthael, som visstnok har skaffet seg kontroll over en stein som huser sjelen til selveste Diablo. Hva han planlegger å gjøre med den er uklart, men sjansene er store for at han helst bør stoppes. Det hele foregår i Westmarch, som skal være en stor og åpen by.

I tillegg til en ny kampanje og en høyere øverste nivågrense vil utvidelsen komme med en ny figur – en korsfarer. Ellers loves vi et nytt system som skal gjøre det mer sannsynlig at skattene du plukker opp fra dine falne motstandere skal passe til din klasse.

Dessuten loves vi en ny modus for spillere med høyt nivå. Den heter Loot Runs, og slipper deg løs i dataskapte miljøer der omgivelsene og monstrene du møter er tilfeldig satt sammen. Målet er å slakte så mange monstre som mulig og dermed få hendene i skattene deres.

Du finner massevis av informasjon om Diablo III: Reaper of Souls på det offisielle nettstedet.

Les også: Anmeldelse av Diablo III på PS3
Les også: Blizzard avvikler begge auksjonshusene i Diablo III

Siste fra forsiden