Blizzard annonserer Diablo III: Reaper of Souls

Dødsengelen har fått hendene i Diablos sjel.

Blizzard benyttet Gamescoms første offisielle dag til å annonsere en utvidelsespakke for actionrollespillet Diablo III. Pakken heter Reaper of Souls, akkurat som forventet.

Handlingen skal være sentrert rundt dødsengelen Malthael, som visstnok har skaffet seg kontroll over en stein som huser sjelen til selveste Diablo. Med dødsengelen og djevelen i samme setning, er det kanskje ikke noen overraskelse at Reaper of Souls skal bli mørkere enn hovedspillet, noe som utvilsomt faller i god jord hos de som kritiserte Diablo III for å være for fargerikt.

Det hele foregår i Westmarch, som skal være en stor og åpen by.

Hellig kriger

I tillegg til en ny kampanje og en høyere øverste nivågrense vil utvidelsen komme med en ny figur – en korsfarer. Han er en hellig kriger som ifølge Polygon minner litt om paladin-klassen fra Diablo 2. Han bærer tung rustning og stort sverd, men har også hellige egenskaper.

Ellers loves vi et nytt system som skal avgjøre hva slags skatter og våpen du finner på falne fiender. Det skal blant annet bli mer sannsynlig at det du finner passer til din klasse. Dessuten skal mengden «loot» reduseres, slik at du slipper å drasse rundt på massevis av unyttige greier som bare må selges.

Dessuten loves vi en ny modus for spillere med høyt nivå. Den heter Loot Ruins, og slipper deg løs i dataskapte miljøer der omgivelsene og monstrene du møter er tilfeldig satt sammen. Målet er å slakte så mange monstre som mulig og dermed få hendene i skattene deres.

Noen lanseringsdato har vi ikke fått, men du kan se en teaser-film under artikkelen. Forhåpentligvis dukker det snart opp litt informasjon på det offisielle nettstedet.

Les også: Anmeldelse av Diablo III
Les også: Diablo III kommer til konsoll

Ooh, skummelt.

Siste fra forsiden