Diablo IV - åpen beta

Diablo IV inviterer til en siste testrunde før lansering

Blizzard åpner dørene på vidt gap for å teste serverne.

Blizzard

Med halvannen måned igjen til lanseringen av Diablo IV har Blizzard bestemt seg for å holde en siste betatest. Dørene åpnes 12. mai, og holder det gående til og med 14. mai.

Se hva Server Slam-testen har å by på.
Blizzard

Som utvikleren forteller har testen fått navnet Server Slam. Her skal serverne altså presses til det ytterste, for å sørge for at alt fungerer som det skal når Diablo IV får sin offisielle lansering.

I løpet av Server Slam får spillere prøve seg som Barbarian, Druid, Necromancer, Rogue eller Sorcerer og kjempe seg gjennom spillets prolog og første akt. Av nytt innhold kommer en beinhard sjefsfiende kalt Ashava – som spillere kan bryne seg på fra og med kvelden 13. mai.

Ellers er det få nyheter å spore i denne testen, men som Blizzard påpeker blir det likevel en litt annerledes opplevelse. Utvikleren har nemlig slengt inn alle justeringene som ble kunngjort tidligere denne uka. Dette inkluderer blant annet overhalinger til spillets dungeons og klasser.

Fremdrift fra tidligere betatester blir ikke med videre. Har du planer om å hive deg på Server Slam-testen må du altså belage deg på å begynne opplevelsen forfra igjen.

Diablo IV lanseres 6. juni, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Stardew Valley får plutselig en ny oppdatering med mer innhold »

Siste fra forsiden