Inn i Lego-verdenen i oktober

Digitale byggeklosser

Nettspillet Lego Universe har fått slippdato.

Sommeren 2007 hørte vi for første gang om Lego Universe, et MMO basert på de evig grønne og superpopulære byggeklossene. Planen var da å utgi spillet mot slutten av 2008, men som med så mange andre utgivelseplaner i denne bransjen gikk det i vasken. Ei heller ble spillet ferdig i 2009.

Aspirerende Lego-bonde?

Nå ser det endelig ut som om utviklingen nærmer seg slutten. Lego Company og Warner Bros. har kunngjort at spillet slippes i Statene og Vest-Europa 26. oktober. Deretter planlegger de å slippe spillet i andre verdensdeler, men de konkrete planene rundt dette er ikke klare.

Som alle andre nettspill i samme klasse skal Lego Universe la deg utforske og slåss i selskap med andre spillere. Det spesielle med Lego Universe er at spillet skal prøve å ivareta noe av kreativiteten og byggegleden som har gjort det opprinnelige leketøyet så populært.

Lego-kamp.

Tanken er at spillerne skal kunne sette sammen de digitale klossene på alle mulige måter og så gi kreasjonen liv gjennom et enkelt programmeringsspråk. Deretter kan de ta med seg skaperverket ut i spillverdenen og vise det fram for andre.

Lego Universe er utviklet av amerikanske NetDevil. Lego Company skal utgi spillet gjennom sine spesialbutikker på og utenfor nettet mens Warner Bros. tar seg av den vanlige butikklanseringen.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden