Datoskred for storspill

Dirt 2 og nytt Operation Flashpoint

Codemasters har flere knallsterke titler på trappene.

Natt til fredag norsk tid informerte Codemasters om sine fremtidsplaner, og flere spill fikk slippmåneder av den renomerte utvikleren.

Colin McRae: Dirt 2 kommer i september på alt som kan krype og gå av formater. Spillet kommer med oppusset grafikk, og baner i Utah, Malaysia, London og Los Angeles. I sistnevnte by skal du kunne kose deg med skitten kjøring på en massiv sportsarena i byen.

Det mer åpne racingspillet Fuel kommer på markedet allerede i mai til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Her skal du kjøre rundt i en av de største åpne verdenen spillbransjen har levert, og kjempe både mot andre førere og ekstreme naturkrefter.

For de som liker å skyte er det gode nyheter at Operation Flashpoint: Dragon Rising etter planen skal komme denne sommeren. Spillet er satt til den 220 kvadratkilometer store øya Skira, som ligger utenfor den russiske kysten – nord for Japan. Her snakker vi åpen krigføring, med sinte kinesere som fiender. Spillet kommer til PC, Xbox 360 og Playstation 3.

Codemasters kunne også informere om at Jumpgate Evolution kommer i juni. Dette er et romactionspill med en MMO-vri. Sosial sommerkamp i vektløs tilstand, med andre ord. Spillet kommer til PC.

Til sist kan vi nevne at Overlord II (PC, 360 og PS3), Overlord: Dark Legend (Wii) og Overlord: Minions (DS) kommer i juni. I sommer passer det altså godt å være ond.

Gamer.no kommer selvsagt med sniktitter og anmeldelser etter hvert som slippdatoene nærmer seg.

Diskutér artikkelen på forumet

Siste fra forsiden