Dirt 2 til PC utsettes

Utviklerne vil implementere DX11.

Colin McRae: Dirt delte spillerne i to grupper. Noen likte det nye arkadeaktige preget til serien, og mente at den avdøde legendens bilspillserie tok et steg i riktig retning ved å ofre den mest blodharde realismen for et økt fokus på spillglede. Andre hatet det. Uansett solgte spillet godt, og det var aldri noen overraskelse at en oppfølger ville dukke opp før eller senere.

Oppfølgeren til spillet, som bærer det enkle og fengende navnet Dirt 2, skulle lanseres samtidig til hjemmekonsollene og PC. Men slik blir det nok ikke. Til stor forargelse for fansen har Codemasters nemlig utsatt PC-utgaven med omtrent to måneder. Det ligger med andre ord an til en desemberlansering for PC-utgaven.

Grunnen til dette er visstnok at spillet skal støtte de ulike nye grafiske funksjonene Directx 11 medfører. Hvorvidt dette er en god strategi er uklart: Spørsmålet er hvor mange PC-eiere som har maskinvare til å få noe utbytte av denne finpussingen. Ifølge utviklerne selv skal oppgraderingene utvilsomt være verdt den ekstra utviklingstiden. Vi venter i spenning.

(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden