Diskusjoner om Crackdown 2

Etterfølger for moderne klassiker?

Det snakkes høyt om mulighetene for et nytt Crackdown-spill.

Crackdown står fortsatt som et av de aller beste Xbox 360-ekslusive spillene på markedet, men på tross av dette har vi ikke sett snurten av noen etterfølger.

Crackdown er en skjult perle på Xbox 360.

I forrige uke ble det klart at hoveddesigneren av Crackdown, samt en liten gruppe andre veteraner fra Crackdown-utvikler Realtime Worlds hadde startet et nytt utviklerstudio.

Ryktene ville umiddelbart ha det til at den ferske utvikleren jobber med en offisiell Crackdown-etterfølger for Microsoft (som eier merkenavnet).

Realtime Worlds hevder imidlertid at de fortsatt er i diskusjoner med Microsoft om å lage Crackdown 2, og at de helt klart ville foretrekke å lage etterfølgeren selv.

- Jeg tviler veldig på at Microsoft ville skade et fruktbart forhold mellom våre to selskaper ved å gi Crackdown 2 til et selskap som har startet opp "på vår dørstokk", sier Colin MacDonald fra Realtime Worlds i en kommentar til Videogaming 247.

Realtime Worlds har imidlertid ikke fått noe konkret tilbud fra Microsoft. For øyeblikket jobber studioet med det massive onlinespillet APB, hvor vi får leke politi og røver i en gigantisk, levende by.

I tillegg jobber den skotske utvikleren, som ble startet av GTA-skaper David Jones, med et ikke-annonsert prosjekt.

Siste fra forsiden