Podkast

Rad Crew

Disse fem spillrivalene ryker alltid i tottene på hverandre

Vi snakker også varmt om Donkey Kongs ferske eventyr, og en svært koselig retrokveld.

Rivaler til evig tid.
Nintendo, Rad Crew

I flere tiår og gjennom utallige spilltitler, har de kjempet mot hverandre. Uansett hvor mange ganger man beseirer erkerivalen, dukker vedkommende stadig opp igjen. De hater hverandre, men hadde vært fattigere uten den evige kampen. Denne uken lister Rad Crew og de fem argeste rivalforholdene i videospill.

Tropisk frost for Donkey Kong

Alle i podcastgjengen har satt tennene i én av ukens største utgivelser, Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Plattformspillet – hvis navn for øvrig høres ut som en digg shave-is-smak – lover beinhard moro som snytt ut av nittitallets galnsdager, og samtlige i Rad Crew trekker spillet frem som en av Nintendos sterkere titler fra den siste tiden. Faktisk lovprises spillet så mye at man kan undres på om det er verdt å skaffe seg en Wii U for å sanke bananer med gjengen.

Tropisk frost smaker nam.

Hyggen fortsetter ned i retrolandskapet. Aleks og Ketil har nemlig nylig hatt en koselig retroaften med klassikeren Punch-Out, og kan rapportere om at boksespillet fremdeles kan lire av seg noen kjappe hooks. Ketil har for øvrig også fått grabbet tak i en Amiga 1200, og prater litt om det helt til å begynne med.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Her har du hele timeplanen:

  • Intro, med blant annet Ketils nye Amiga 1200 (00:00-16:00)
  • Topp 5 Erkerivaler i spill (16:00-34:20)
  • Nyheter, inkludert ny sjef for Xbox og Sonic Boom-rebooten (34:20-46:40)
  • Donkey Kong Country: Tropical Freeze, samt Aleks og Ketils retro-kveld med NES World Cup og Punch-Out! (48:35-1:29:00)
  • Gutta svarer på spørsmål fra lytterne (1:30:17-2:02:17)

Denne gangen finner vi Jostein Hakestad, Alexander «Kiss from a Rose» Hakestad, Ketil «Intellivisionary» Espenæs og Kenneth Jørgensen bak mirkofonene.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 162 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 161
Rad Crew: Episode 160

Rad Crew: Episode 159

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Siste fra forsiden