Kingdom Hearts er noe Rad Crew-gjengen diskuterer denne uken.
Podkast
Kingdom Hearts er noe Rad Crew-gjengen diskuterer denne uken. (Bilde: Square Enix)

Rad Crew #160

– Kingdom Hearts levde aldri opp til sitt potensial

Rad Crew-gjengen tar blant annet for seg Disney-serien denne uken.

Med 10 lanseringer på snart 12 år har Kingdom Hearts-serien ikke akkurat ligget brakk. Riktignok har årene kun resultert i to «hovedspill», mens de resterende titlene har vært mindre titler på konsoller og nyversjoner. Rad Crew-gjengen har dog aldri hatt et sterkt forhold til serien, og det er nok derfor podkastvert Jostein Hakestad nå tar et lite dykk i arkivet med HD-oppdateringen Kingdom Hearts 1.5 HD Remix.

Den joviale vestlendingen finner mye å like med det første spillet i serien nå, men blir frustrert av noen av de gammeldagse elementene som stikker kjepper i hjulene for moroa. Vurderingen blir et springbrett inn i en større diskusjon om Kingdom Hearts som serie – blant annet om hvordan man må eie så og si alt av konsoller for å følge med, og hvor innviklet historien har blitt. 

Fantastiske verdener, skrekk og flappy

Ukens episode begynner likevel med en liste – lettere inspirert av nettopp Kingdom Hearts – med de fem beste spillene der helten reiser til fantastiske verdener. At Brutal Legend med sin metal-inspirerte verden er med på lista burde ikke overraske mange, og et visst Steven Spielberg-regissert spill er også å finne på lista.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Brütal Legend har en fantastisk verden.
Brütal Legend har en fantastisk verden.Bilde: EA

Deretter svipper praten innom nyhetsbildet den siste uka. Har du ikke fått med deg sagaen om Flappy Bird, gir gjengen deg en god oppsummering og den siste utviklingen i saken. Praten går også innom Unsong Story-kickstarteren som sliter med å nå målet sitt.

I siste halvdel diskuter gjengen både merkverdige Octodad: The Dadliest Catch og skummelspillet Outlast. Det hele avsluttes som vanlig med innspill og kommentarer fra lytterne. 

  • Topp 5 reiser til fremmede verdener i spill (00:00-00:20)
  • Nyheter (00:20-00:36) 
  • Outlast på PlayStation 4 - er det skummelt? (00:42-00:50)
  • Diskusjon om Kingdom Hearts 1.5 Remix og Octodad: Dadliest Catch (00:50-01:17)
  • Spørsmål fra lytterne (01:19-01:43) 

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side

Det er produsert 159 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 159
Rad Crew: Episode 158
Rad Crew: Episode 157

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

The Dig

Windows
Slippdato: 8. juli 2009

Kommentarer (7)

Forsiden akkurat nå

Til toppen