Telenorligaens sluttspill i League of Legends

Disse League of Legends-lagene møtes i Telenorligaens finale

Spiller mot hverandre på Edderkoppen Scene i Oslo, lørdag 20. mai, klokken 15:00.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

SLIK ENDTE SEMIFINALENE:

Vis mer

Sprutnoobs - Celestial: 3-1
Riddle - Epiphany Bolt: 3-0

Søndag kveld var det klart for semifinaler i Telenorligaens sluttspill i League of Legends. Sprutnoobs møtte Celestial, og Riddle møtte Epiphany Bolt. Lagene spilte for en plass i den gjeve finalen, som vil ta sted på Edderkoppen Scene i Oslo, lørdag 20. mai, klokken 15:00.

Sprutnoobs gikk seirende ut av den første semifinalen, mens Riddle trakk det lengste strået i den andre. Vinneren av finalen stikker av med hele 15 000 kroner.

Tok tidlig kontroll over kampen

DISSE SPILTE FOR SPRUTNOOBS:

Vis mer

Kristian «Lurrbakk» Søbye Grønvold (Top)
Anders «Sharp» Lilleengen (Jungle)
Joachim «Accziz» Torsvik (Mid)
Sander «Zhandia» Skogstad (ADC)
Adam «UK Legend» Hawksworth (Support)

DISSE SPILTE FOR CELESTIAL:

Vis mer

Håkon «Flaker» Solberg (Top)
Kristian «Lifting» Næsgaard (Jungle)
Sebastian «Boffen» Gsell (Mid)
Hamad «Saito» Allaui (ADC)
August «Quixeth» Nyheim (Support)

Sprutnoobs har vist seg som et av Norges sterkeste lag gjennom hele sesongen, og spillerne så ut til å ha tatt med seg selvtilitten inn i semifinalen mot Celestial.

I første kamp var det ingen tvil om hvilket lag som var det beste. Sprutnoobs-spillerne skaffet seg tidlig små fordeler som de klarte å bygge videre på, noe som resulterte i en svært overbevisende seier i deres favør.

Til tross for en noe skuffende åpningskamp, sett fra Celestials ståsted, klarte spillerne å snu mentaliteten inn i semifinalens andre kamp. Åpningsminuttene av kampen var jevne, men Celestial var alltid et lite hode foran sine motstandere. Etter drøye 25 minutter hadde den lille ledelsen økt såpass mye at Celestial-spillerne klarte å avgjøre kampen fem minutter senere.

Det som så ut til å bli en utrolig spennende og jevn semifinale, skulle imidlertid bli en relativt enveiskjørt opptreden fra Sprutnoobs-spillerne. Oppgjøret tredje kamp var så og si en reprise av åpningskampen, og heller ikke i fjerde kamp klarte Celestial-spillerne å slå tilbake. Sprutnoobs vant oppgjøret på stillingen 3-1, og er dermed klare for sluttspillets finale.

Opptak av kampen kan du se her »

De regjerende seriemesterne er tilbake

DISSE SPILTE FOR RIDDLE:

Vis mer

Max «StormF» Schaller (Top)
Matic «Premk» Premk (Jungle)
Adam «Lider» Ilyasov (Mid)
Mathias «Tide» Kruse (ADC)
Dennis «Denden» Bui (Support)

DISSE SPILTE FOR EPIPHANY:

Vis mer

Alexander «NeverLucky» Hegland Fedde (Top)
Adrian «Dipzey» Kjellesvik (Jungle)
Sondre «Tivity» Afdal (Mid)
Nikolai «Mood» Martinsen (ADC)
Omid «Touch» Rosander (Support)

Les også
Dette er regelendringene i høstsesongen av Telenorligaen

Etter en noe kronglete sesong, uttalte klubbleder i Riddle, Mohammed Barzinje seg til Gamer.no om sin skuffelse over lagets prestasjoner. Nylig gjorde klubben rent bord på The Gathering, og så ut til å ha med seg driven inn i semifinalen mot Epiphany.

Første kamp startet jevnt, og lagene fulgte hverandre tett gjennom store deler av kampen. Likevel klarte Riddle å skaffe seg de avgjørende fordelene, og kampen ble så og si avgjort da lagets Mid Lane-spiller Adam «Lider» Ilyasov oppholdte hele Epiphany-laget, mens resten av Riddle-spillerne sikret seg kartets største objektiv, Baron Nashor.

I likhet med semifinalens åpningskamp, starter også oppgjørets andre kamp jevnt. Epiphany-spillerne klarte å levere på et individuelt nivå, men hadde lite å stille opp med når det kom til lagspill. Riddle-spillerne klarte nok en gang å sikre seg de avgjørende fordelene, og avgjorde også kamp nummer to etter å ha sikret seg Baron Nashor.

Semifinalens tredje, og siste kamp utspilte seg i likhet med de to foregående kampene. Epiphany klarte nok en gang å utspille motstanderne sine på et individuelt nivå i kampens innledende faser, men Riddles lagspill trumfet det individuelle talentet for tredje gang på rad. Riddle vant oppgjøret på stillingen 3-0, og er dermed klare for sluttspillets finale.

Opptak av kampen kan du se her »

Siste fra forsiden