Podkast

Klassiske Star Wars-spill

Disse Star Wars-spillene preget vår barndom

Ukens Retro Crew ser tilbake på gammel stjernekrig.

Vertene for vårt nostalgiske nettradioshow Retro Crew har latt seg inspirere av lekkasjene om et tilsynelatende avlyst Star Wars: 1313. Dette skulle være et actionfylt Boba Fett-spill i tredjeperson, og spilleren kunne bytte ut rustningdeler, og på denne måten ende opp med dusørjegerens endelige drakt slik fansen kjenner fra de eldre filmene.

Som en oppfølger til Star Wars-episoden i fjor høst tar Aleksander Hakestad, Stian Askeland og Jostein Hakestad nå opp igjen tråden om galaksen langt, langt borte, for å snakke om de spillene de ikke rakk sist.

Gutta prater om noen dårlige, men først og fremst gode spillopplevelser fra barndommen, inkludert de brutalt vanskelige Super Star Wars-utgivelsene, den dengang så imponerende grafikken i Rebel Assault II og det underholdende og WipEout-lignende Star Wars Episode 1 Racer. I tillegg kommer de inn på Super Bombab Racing, Star Wars Rebellion og mange flere.

Underveis får vi høre flere morsomme og autentiske lydklipp fra de nevnte utgivelsene.

Hva var din første Star Wars-spillopplevelse? Del den gjerne med oss i kommentarfeltet under artikkelen.

Gått glipp av tidligere episoder?

Retro Crew et nettradioshow som dedikeres til gamle spill, konsoller og maskiner, laget av Rad Crew i samarbeid med Gamer.no. Det er produsert 55 episoder til nå, og her er de tre forrige:

Episode 54: Retro Crew vurderer retrotjenester på nettet
Episode 53: Musikalske høydepunkt fra Castlevania-serien
Episode 52: Historien bak Mega Man

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil.

Siste fra forsiden