Disse vant Gears of War

Nå er de lykkelige vinnerne av Xbox 360-klassikeren Gears of War trukket.

Gears of War – som ble sluppet i butikk sist fredag – var lenge ett av de mest etterlengtede Xbox 360-spillene kunngjort til nå. De første anmeldelsene har rost spillet opp i skyene, takket være de imponerende, interaktive og ødeleggbare spillmiljøene. Spilleren har blant annet mulighet til å skaffe seg dekning ved å for eksempel sparke bord overende og velte pillarer og slikt. I tillegg får vi tilgang på mange forskjellige kjøretøyer.

Vår egen anmelder, Øystein Furevik, hadde store vanskeligheter med å holde tieren tilbake i sin vurdering som avsluttes slik:

– Jeg har opplevd noe det er flere år siden jeg kom i nærheten av sist. Gears of War står ikke på toppen av fjellet. Gears of War bygger seg eit palass på fjellet, og stiller seg på toppen av det i steden, med ein velplassert arroganse vi dessverre ser sørgelig lite av ellers.

I forrige uke sikret vi oss tre eksemplarer av dette utsøkte spillet, som allerede har oppnådd klassikerstatus blant mange kritikere og lesere. Og som vanlig ba vi dere svare korrekt på noen spørsmål for å delta i trekningen. Totalt deltok over 1300 personer denne gangen, og blant dem er Eivind Strand Dahle, Erlend Waagbø og Henrik Solberg trukket ut som lykkelige vinnere. Gratulerer!

Her er spørsmålene vi stilte, med de korrekte svarene markert.

Siste fra forsiden