Vil du bli bøddel?

Død eller levende

Nå kan du avgjøre skjebnen til en av figurene i Gears of War 3 - for veldedighet.

Eurogamer kan melde om at skjebnen til en av figurene i Gears of War 3 er i våre hender. Måten det skal avgjøres på er ved salg av digitalt klestøy.

Spillere vil fra 29. juli kunne handle klær til avataren sin på Xbox Live. Plaggene det er snakk om er to t-skjorter som lyder «Carmine must die» og «Save Carmine», og den som selger mest – ja, den avgjør skjebnen til den stakkars soldaten.

Den staute gjengen i Delta Squad.

Dette høres kanskje morbid ut, men det hele har en hensikt. Overskuddet fra dette uortodokse klessalget går nemlig til den veldedige organisasjonen Child's Play. I tillegg vil Epic Games selge ekte t-skjorter med den samme påskriften, blant annet på tegneseriemessa San Diego Comic Con som avholdes denne uka.

Child's Play ble stiftet i 2003, og er en veldedig organisasjon som samler inn spill og leker til barn som ligger på sykehus. Nettverket deres strekker seg til over 60 sykehus verden over.

Konseptet med en døende Carmine er for øvrig ikke noe nytt. I begge de to foregående Gears of War-spillene har soldater med etternavnet Carmine blitt drept på morbid vis, og det har blitt en slags internspøk på dette punktet.

Siste fra forsiden