Dødelige skapninger til Wii

Skorpioner og sorte enker i kamp

THQ har kunngjort actionthrilleren Deadly Creatures til Wii.

Deadly Creatures til Wii blir neppe noe for sarte sjeler. Denne actionthrilleren i tredjeperson gir deg nemlig rollen som skorpion eller tarantell, og du må kjempe mot stygge skapninger i en gigantisk og farefull ørken.

Krypdyrwrestling

Vis større

Teaser: Deadly Creatures

Stikkord:
  • action
  • thriller
  • spill
  • wii
  • deadly creatures
  • voksenspill


– Deadly Creatures er et utrolig innovativt spillprosjekt, og det er et godt eksempel på THQs satsing på nye og unike spill for Wii, sier THQs merkesjef, Randy Shoemaker, i en pressemelding.

THQ håper at spillet hever standarden på tredjepartispill på Wii.

– Det kommer til å gi deg en ekkel og cinematisk berg-og-dal-bane-tur. Her kan forholdet mellom jeger og bytte snu seg konstant. Vi gir deg brutal, bevegelseskontrollert kamp, en mørk og innbydende historie og noe av den beste grafikken som har blitt skapt på Wii, sier spillets produsent, Nick Wlodyka, hos utvikler Rainbow Studios.

Dine krypdyr må kjempe mot alskens utysker som øgler og sorte enker – ja, til og med mennesker. Samtidig som du angriper med skorpionhale og edderkopptenner fortelles en spennende historie sett gjennom øynene på noen av verdens farligste krypdyr.

Ambisjonen er at Deadly Creatures skal friste den harde kjernen av Wii-spillere som tørster etter en helt annerledes spillopplevelse på konsollen.

Spillet kommer en gang i løpet av 2008 og er altså eksklusivt til Wii.

Siste fra forsiden