Dokumentar om Halo 3 sluppet

Bungie har nå gitt ut en syv minutter lang Halo 3-film, med mye som nok vil være av interesse for de som gleder seg til dette spillet.

Bare navnet Halo 3 får det til å skjelve i buksene til Sony-folk (håper i alle fall Microsoft), og nå har Bungie lansert en syv minutters lang film fra dette svært så etterlengtede spillet.

Videoen gir oss et glimt av spillets kampanjemodus, og fokuserer på det meste på den primitive Brute-rasen, som fungerer som livvakter for profetene. Bungie forteller at de vil gjøre mye ut av denne rasen, og at vi kan vente oss en del forbedringer siden Halo 2.

Brutene vil nå være mye mer intelligente, samtidig som de stort sett holder seg i flokker. De kommer i tre klasser; standardsoldat, kaptein og høvding, og du kjenner dem igjen på den stadig mer ekstravagante rustningen deres (høvdinger vil dessuten gi ordre til undersåttene sine).

På det offisielle nettstedet til Bungie forteller de at mye av det vi får se i videoen er basert på gammel og utdatert kode, så hvis noe ser litt merkelig ut er det sannsynligvis derfor. Mye av grafikken skal dessuten erstattes innen spillet kommer i salg. Mer om videoen kan du lese hos Bungie.

Om du har lyst til å se videoen, kan du skru på Xbox 360-en din og stikke innom Xbox Live Marketplace, eller besøke nettstedet Team Xbox. Vi vil også prøve å få videoen ut på vår server i løpet av ettermiddagen.

Siste fra forsiden