Dota Underlords - lansering

Dota Underlords kjemper seg ut av early access i slutten av februar

Den offisielle lanseringen er på vei, og en ny helt er allerede tilgjengelig.

Valve

Like før helgen avslørte Valve en offisiell lanseringsdato for autobattler-spillet Dota Underlords. Spillet har vært i early access siden i fjor sommer, men 25. februar åpnes dørene for fullt på både PC, Android og iOS.

Dota Underlords.
Valve

I en pressemelding forteller utvikleren at lanseringen også markerer startskuddet for den første sesongen med Dota Underlords. Her venter blant annet mer innhold og nye funksjoner, samt flere utfordringer og oppgaver for spillere å bryne seg på.

For den som venter er det riktignok allerede litt å prøve seg på. Valve har nemlig sluppet en fersk oppdatering til spillet, med en splitter ny helt – eller Underlord – å velge til kamp.

Den lille krabaten går under navnet Enno, og som utviklerteamet forteller er han en liten plageånd. Som de øvrige heltene kommer Enno i varianter med ulike evner, inkludert muligheten til å helbrede egne enheter eller forgifte motspillerens figurer. Enno kan også svinge seg rundt på brettet og skape kaos.

Den nye oppdateringen, som også retter opp i enkelte feil, blir den siste før Dota Underlords-lanseringen senere denne måneden. Frem til da vil teamet konsentrere seg om den siste finpussen for å sørge for at spillet fungerer akkurat som det skal.

Les også: Hearthstone har hevet seg på autobattler-bølgen »

Siste fra forsiden