Dota Underlords - Proto Pass

Dota Underlords-pass gir spillere flere utfordringer og kosmetiske gjenstander

Valve deler ut Proto Pass gratis til alle spillere.

Valve

Valve har rullet ut et såkalt «battle pass» til Dota Underlords, som en test i forkant av spillets første skikkelige sesong. Via sine nettsider forteller utvikleren at passet, kalt Proto Pass, blir gratis for alle spillere og det er fritt frem å logge seg inn og ta en kikk.

Dota Underlords-passet gir spillere en rekke kosmetiske gjenstander å låse opp.
Valve

I likhet med lignende opplegg hos spill som Fortnite, Rocket League og Apex Legends, byr Dota Underlords-passet på en rekke tilleggsutfordringer. Spillere må for eksempel gjøre en viss mengde med skade eller overleve et bestemt antall runder, hvorpå de belønnes med erfaringspoeng.

For hvert Proto Pass-nivå du oppnår vil du låse opp diverse kosmetiske gjenstander. Ved nivå fem får man for eksempel tilgang på en ny arena, mens passet også lokker med nye bannere, portrettrammer og visuelle effekter.

Ber om konstruktiv kritikk

Som nevnt er dette en testrunde for fremtidige sesonger. Utviklerteamet ber derfor om konstruktive tilbakemeldinger fra spillere, i håp om å kunne skape et best mulig tilbud.

– Som med store deler av betatesten er Proto-passet en læringsprosess for Underlords-teamet, så vær så snill å gi tilbakemeldinger slik at vi kan finjustere på planene for vårt Season 1 Battle Pass.

Mens dette første passet er gratis for alle, vil du etter all sannsynlighet måtte åpne lommeboken for å skaffe deg fremtidige pass. Dota Underlords er fortsatt i betafasen, og en offisiell lanseringsdato er enda ikke satt. Betaen er tilgjengelig gratis på PC, Mac, Linux, Android og iOS.

Auto Chess har blitt en svært populær sjanger.
Flere studioer har hevet seg på bølgen »

Siste fra forsiden