Hearthstone: Battlegrounds

Hearthstone får sin egen autobattler-variant

Blizzard tar opp kampen med Dota Underlords of Teamfight Tactics.

Blant nyhetene fra åpningsseremonien til årets Blizzcon-messe var Hearthstone: Battlegrounds – en såkalt autobattler i samme kategori som Dota Underlords og Teamfight Tactics.

Hearthstone: Battlegrounds.
Blizzard

Battlegrounds byr på kamper mellom åtte spillere der taktikk er nøkkelen til seier. I likhet med øvrige spill i sjangeren får man velge sin helt, samle en bande med undersåtter og sende dem ut på slagmarken, hvor de hamrer løs på motstanderen til kun ett lag står igjen.

Som Blizzard forteller blir Hearthstone: Battlegrounds gratis å spille, og det hele begynner med en åpen betatest 12. november. Det er ikke noe krav å ha spilt Hearthstone, men de som gjør det vil få muligheten til å låse opp diverse valgfrie bonusfunksjoner – som muligheten til å kommunisere med motspilleren med «emotes».

Ny Hearthstone-utvidelse

Se traileren for Descent of Dragons. (Video: Blizzard)

For fans av vanlig Hearthstone avduket Blizzard en ny utvidelse, kalt Descent of Dragons. Denne lanseres 10. desember og introduserer 135 nye kort til spillet – inkludert heltekortet Galakrond, som forvandler figuren din til en gigantisk drage.

Descent of Dragons markerer slutten på den pågående Hearthstone-historien, som begynte med Rise of Shadows i april. Her er det området Dragonblight som står i fokus, og som navnet antyder kan spillere forvente å se en del drager.

Les også: Shadowlands er den neste World of Warcraft-utvidelsen »

Siste fra forsiden