Double Dragon til Xbox Live Arcade

Husker du kampspillet Double Dragon? Nå kommer spillet til Xbox Live Arcade.

Da kampspillet Double Dragon kom ut var det på mange måter et revolusjonerende spill. Her fikk to spillere samarbeide om å ta ut en gjeng med bøller og punkere, og blant de spennende nyhetene fant vi muligheten til å plukke opp våpen som fienden mistet, og bruke dem selv.

I dag er selvsagt Double Dragons gameplay svært gammeldags, men det behøver ikke å bety at selve spillet ikke holder mål. Om det er tilfelle eller ikke ser det ut til at vi snart kan finne ut, for nå forteller det offisielle britiske Xbox-magasinet at spillet kommer til Xbox Live Arcade.

Den nye versjonen har oppdatert grafikk, og støtter kooperativt spill over Xbox Live. Spillet er allerede tilgjengelig for debugmaskiner, og veier 12,56 MB. Det er ikke klart når det blir tilgjengelig på det ordinære Xbox Live Arcade-nettet eller hva det vil koste.

I dag er det forresten onsdag, og det betyr en ny Xbox Live Arcade-lansering. Dessverre får vi ikke et nytt spill denne uken, men en omfattende oppdatering til Texas Hold'em, som ble lansert i sommer.

Siste fra forsiden