Podkast

DoubleJump, episode 48

DoubleJump forteller om sine VR-opplevelser

Ukens vikarer har litt blandede følelser om virtuell virkelighet.

Vegar Jansen, Tek.no

Både Marius og Gøran har meldt forfall, så Håvard har hanket inn supervikarene Espen og Jonas til ukens episode. Det blir løs sommerprat om mange forskjellige spill og mild skamros av PlayStation Vita.

Hør også hvordan de to vikarene opplevde VR Games da de besøkte det nyoppstartede tilbudet litt tilbake i tid. I tillegg blir det naturligvis også litt tid til litt Overwatch-preik. Aldri en episode uten.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden