Podkast

DoubleJump GOTY 2016

Doublejump kårer det beste spillet i 2016

Fire stae mennesker skal sammen prøve å bli enige om hva som var høydepunktet i et tettpakket spillår.

Montasje,DoubleJump

De fire faste medlemmene Håvard, Jonas, Marius og Gøran har skrevet ned en liste på over 40 spill de har hatt det gøy med i året som gikk. Denne listen skal bli til ti, og så skal de bestemme rangering, og til slutt hvilket spill som kan kalles seg årets spill.

Vi lover ikke at diskusjonen holder seg 100 prosent saklig hele veien, men det mangler i hvert fall ikke på engasjement når det spisser seg til. Vi har også en konkurranse gående på Facebook, der man kan vinne et valgfritt spill fra det som ble topp ti-listen til Doublejump.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden