DrDisrespect

Dr. Disrespect har gjort streaming-comeback på YouTube

Og gir Twitch det glatte lag i ny video.

Skjermdump/YouTube

Den kjente spillstreameren Herschel Beahm, best kjent som Dr. Disrespect, ble bannlyst uten forvarsel fra Twitch-plattformen tidligere i sommer. Kanskje ikke helt uventet har han nå gjort et aldri så lite comeback.

Beahm gjennomførte nemlig nylig sin første streaming-seanse på YouTube, hvor han allerede har en kanal med 2,3 millioner følgere.

På lørdag la han ut en video hvor han offisielt kunngjorde YouTube-comebacket sitt, og i den samme videoen snakker han også ut om Twitch-banningen, som han ennå ikke har fått en begrunnelse for.

Dr. Disrespect i YouTube-studioet sitt.
Skjermdump/YouTube

Bedyrer sin uskyld

– Vi har ikke gjort noe som rettferdiggjør en bannlysning og måten de gikk frem på for å bannlyse oss. Ingen kommunikasjon i forkant, ingen forsøk på å ta kontakt – ingenting. Boom, ferdig, sier Beahm i videoen.

Ifølge streameren er det mange følgere som forventer et svar på hva som har skjedd, og på grunn av mangelen på kommunikasjon har det dukket opp mange spekulasjoner.

Beahm forteller i videoen at en «stor kontrakt» og «mye penger» står på spill, og antyder at det er tatt rettslige skritt i saken. Akkurat hva dette innebærer, og hvorvidt det foreligger et formelt søksmål, er uvisst.

Dr. Disrespect er mest kjent for å streame battle royale-spill som H1Z1, PlayerUnknown's Battlegrounds og Apex Legends, i tillegg til Call of Duty-spill. Han hadde litt over 4 millioner følgere på Twitch før kontoen ble fjernet, og har tidligere innehatt rekorder for flest antall samtidige seere på plattformen.

Hele konseptet bak Dr. Disrespect-figuren er å peke nese til, men samtidig dra nytte av, aspekter av giftig spillkultur.

Dr. Disrespect er ikke den eneste spillkjendisen som har begynt å streame på YouTube den siste tiden: Nå har også Ninja meldt overgang »

Siste fra forsiden