Ninja - YouTube

Ninja har begynt å streame på YouTube

Uvisst om YouTube-satsingen er permanent.

Ninja fortsetter nå streamingkarrieren på YouTube.
Skjermdump/YouTube

Den superpopulære spillstreameren Ninja har nå begynt å streame på YouTube, kunngjorde han selv i en Twitter-melding nylig.

Den Google-eide videotjenesten er på mange måter et logisk valg med tanke på at Ninja allerede har en veletablert, spillrelatert YouTube-kanal med rett i underkant av 24 millioner abonnenter.

Det er ennå uvisst om YouTube-satsingen er permanent og hvorvidt det dreier seg om en ny avtale med videotjenesten.

Den første YouTube-streamen fra Ninja byr, kanskje ikke helt overraskende, på en runde med Fortnite sammen med de andre, kjente streamerne Dr Lupo, TimTheTatman og Courage.

Forlot Twitch i fjor

Ninja, eller Richard Tyler Blevins, som han egentlig heter, vakte en viss oppsikt da han i fjor forlot Twitch-plattformen, hvor han hadde den aller største kanalen med rundt 15 millioner følgere.

Blevins inngikk i stedet en eksklusivitetsavtale med den konkurrerende, Microsoft-eide streamingtjenesten Mixer, men denne ble som kjent lagt ned tidligere i sommer – noe som altså har fått Blevins til å nå innta YouTube.

Nå som den kortvarige Mixer-karrieren er over, er det heller ikke umulig at Ninja vil dukke opp igjen på Twitch, eller eventuelt andre plattformer, men dette foreligger det heller ikke noe informasjon om ennå.

Les også: Twitch-streameren Byron «Reckful» Bernstein er død »

Siste fra forsiden