Byron «Reckful» Bernstein

Twitch-streameren Byron «Reckful» Bernstein er død

Han ble 31 år gammel.

Byron «Reckful» Bernstein.
Byron Bernstein

Den kjente Twitch-streameren og tidligere toppspilleren i World of Warcaft Byron «Reckful» Bernstein er død. Han ble 31 år gammel.

Byrons bror, Gary Bernstein, er en av flere av hans nærmeste som bekrefter at han har gått bort. Han forteller også at Byron valgte å avslutte livet.

Trenger du noen å snakke med?

  • Mental helse hjelpetelefon: 116 123
  • Kirkens SOS hjelpetelefon: 22 40 00 40
  • Røde Kors: 800 33 321
  • Ungdomstelefonen: 400 00 777
  • Helsenorge.no

– Min lillebror Byron har gått bort. Hvil i fred. Han forlot oss på en lignende måte som min storebror, Guy. Jeg har ingen søsken igjen, skriver han i en Twitter-melding.

De siste årene har Byron vært åpen om at han har slitt med depresjon, og at han er bipolar, og snakket veldig offentlig om hvordan han har håndtert sin mentale helse i Twitch-streams.

Byron er i nyere tid mest kjent som en tidlig Twitch-streamer, men han hadde også flere topplasseringer i World of Warcraft-rankeringer og turneringer. I senere tid har han jobbet med utviklingen av et nettrollespill kalt Everland som skal ha fokus på å knytte folk sammen.

I etterkant av dødsfallet har flere tusener av spillere samlet seg i World of Warcraft for å hedre Reckful i minnesmarkeringer. Det melder PC Gamer. Både Alliance- og Horde-spillere p åtvers av mange servere har møtt opp i katedralen i Stormwind for å vise sin respekt. Du kan se bilder fra noen av markeringene nedenfor.

Flere kjente streamere og har skrevet om hvor mye Reckful betydde for dem, og deler historier om ham på Twitter.

Utviklerne av World of Warcraft har også gitt sin kondolanse til familien of venner i en Twitter-melding, som du kan se nedenfor.

Siste fra forsiden