Dr. Who-spill på vei?

Et eller annet sted dypt inne i den australske bushen ser det ut til å bli utviklet et spill basert på kultserien Dr. Who.

Film Victoria er en australsk organisasjon som blant annet gir pengestøtte til digitale mediaprosjekter. Nå har de fortalt at de har investert i to kommende spillprosjekter, og det ene av disse er et spill basert på science-fiction-serien Dr. Who.

Spillet utvikles av IR Gurus Interactive, som også jobber med flyspillet Heroes of the Pacific (som dessverre ikke ser ut til å ha fått sikret seg noen utgiver enda), samt to sportsspill. Selv har de ikke fortalt noe som helst om Dr. Who-spillet, men vi regner med at nå som Film Victoria har røpet at det er under utvikling, tar det ikke lang tid før den australske utvikleren vil legge ut de første detaljene om spillet.

Dr. Who-spillet er imidlertid ikke det eneste til nå ukjente spillprosjektet Film Victoria har investert i. De har nemlig også puttet penger inn i utviklingen av Darkenlight, et mørkt og spøkelsesaktig, men samtidig humørfylt, spill som lover mye kamp og utforsking i en underlig verden hvor ingenting er slik det ser ut til å være. Dette er alt vi vet om Darkenlight, men det høres unektelig spennende ut.

Vi vil naturligvis komme tilbake med mer informasjon om disse to prosjektene så snart vi får den.

Siste fra forsiden