Apex Legends - Flyers

Drager har inntatt Apex Legends

Flyr over kartet og slipper ned utstyr om du greier å få has på dem.

Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Den siste uken har flere ting begynt å skje på Apex Legends-kartet. De gigantiske dinosaurlignende Leviathan-skapningene har begynt å røre på seg, og denne uken dukket flyvende drager opp i verdenen.

Flyers bærer på kasser med diverse utstyr.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Har du spilt Titanfall vil du kanskje dra kjensel på dragene, eller Flyers som de egentlig heter. I Apex Legends svever de rundt høyt over spillbrettet, med en såkalt «death box» – en kasse med forsyninger som man vanligvis finner på en død spiller – i klørne.

Greier du å skyte det bevingede kreket nok ganger, slipper den kassa slik at du kan sanke innholdet. Kvaliteten på det du får virker å variere, og jakten er ikke alltid verdt det da du gjerne må være rask og gi slipp på annet utstyr på veien.

Som et ekstra lite «easter egg», bærer kassen navnet til en tilfeldig person fra vennelisten din – enten på Origin, PlayStation Network eller Xbox Live.

Hvorvidt Flyers får noen utvidet rolle fremover i Apex Legends er vanskelig å spå, og det samme gjelder Leviathan-skapningene. Utvikler Respawn holder de fleste kortene tett til brystet, og har kun kommet med kryptiske hint om planlagte endringer til kartet.

Trolig får vi vite mer etter hvert som vi nærmer oss spillets andre sesong, som lanseres i begynnelsen av juli.

Den neste Apex Legends-helten er mer forsvarsorientert.
Wattson lanseres i juli, sammen med en ny sesong og rangert spilling »

Siste fra forsiden