Dragon Age II får demo

Tvilere får smake før de sluker sluttproduktet.

Det første Dragon Age ble en sukess da det kom ut på tampen av 2009, både hos kritikerne og i butikkene. Jeg forelsket meg i PC-utgaven, som minte en god del om gode, gamle Baldur's Gate.

Dragon Age II kommer til Norge 10. mars, men før den tid kan du teste rollespillet for å se om oppfølgeren holder mål. BioWare melder nemlig på sine offisielle nettsider at vi får en demo til Xbox 360, PlayStation 3 og PC 22. februar.

Hawke i aksjon.

Her vil du kunne spille gjennom prologen i Dragon Age II, og velge tre ulike klasser. Etter prologen vil man også kunne besøke Kirkwall og bli kjent med en Isabela. En vakker, men dødelig smugler.

Om du fullfører demoen vil du få et spesialvåpen, Hayder's Razor, et dvergesverd som øker helse, mana og kampevner. Dette kan brukes om du kjøper fullversjonen av spillet.

I Dragon Age II følger vi Hawke, en mytisk helt som påvirker hele verden med sine handlinger. Vi forteller hans historie gjennom å spille ham, noe som kan by på interessante situasjoner.

Gamer.no har testet spillet flere ganger. Under Gamescom i fjor uttrykte vi skepsis, i hvert fall til PC-utgaven. Det isometriske kameraet var borte, og spillets beste versjon virket noe redusert.

Uten at vi kan si så mye, spilte vi Dragon Age II i noen timer for et par uker siden. Da var inntrykket et ganske annet. Sniktitten leser du her i begynnelsen av neste uke. Gled deg!

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden