Dragon Age utsetter og utvider

Spillere har mange godbiter i vente.

OBS: Denne artikkelen inneholder spoilere, så hvis du ikke har spilt igjennom Dragon Age: Origins ennå, bør du lese videre på eget ansvar.

I det offisielle forumet til Bioware blir det nå bekreftet at utvidelsespakken til Dragon Age: Origins, Return to Ostagar, blir utsatt.

Pakken, som skulle etter planen bli sluppet i dag, har nå blitt utsatt av ukjente grunner. Bioware har heller ikke gitt noe informasjon om når pakken vil bli tilgjengelig.

Det nye innholdet skal la spillere reise tilbake Ostagar, hvor Grey Wardens ble nedkjempet av Darkspawn. Spilleren skal blant annet få utforske nye områder og få vite mer om den avdøde kongen.

Bioware redder dagen allikevel

Som om ikke utallige nedlastbare pakker til Dragon Age: Origins var nok, annonserer altså Bioware utvidelsespakken "Dragon Age: Awakening".

Spillet skal etter sigende være i butikker 16. mars, og mye tyder på at dette bare er den første store pakken i en rekke av ekspansjoner satt i Dragon Age-universet. Ifølge Bioware-ansatt Mark Darrah har nemlig selskapet planlagt å støtte Dragon Age i to år.

Det er kanskje ikke rart at de støtter spillet så ivrig, ifølge rapporter har nemlig de eksisterende utvidelsespakkene generert over en million dollar hittil.

Ekspansjonen skal ifølge Gamestop la spillere få oppleve hvordan det er å være en Grey Warden Commander som får i oppgave å gjenbygge Grey Warden-ordenen.

Hvordan man velger å bygge opp ordenen og avdekkingen av Darkspawns hemmeligheter vil være noen av mange interessante tillegg i utvidelsen. Spillere får også et splitter nytt land å reise til – Amaranthine. Lite er per dags dato kjent om dette området.

Nye fiender, angrep og allierte vil også bli funnet i utvidelsen, som lar deg enten fortsette med din eksisterende karakter – eller starte på nytt, med en Grey Warden fra nabolandet Orlais.

Nå må spillerne altså smøre seg med tålmodighet idet de venter på ekspansjonen og tilleggspakkene til det prisbelønte spillet, som blant annet fikk 10 av 10 i vår anmeldelse.

Se den episke traileren:

Les også
Anmeldelse: Dragon Age: Origins

Siste fra forsiden