Driv handel eller piratvirksomhet i et åpent solsystem

Romskipspillet Starpoint Gemini 2 har forlatt «early access».

Little Green Men

Romskipspillene har fått en ny vår, men selv om det er Star Citizen og Elite: Dangerous som har slukt mesteparten av oppmerksomheten finner vi flere andre spennende utgivelser i sjangeren.

Tilbake til Gemini

En av dem er Starpoint Gemini 2, som frem til nå har vært tilgjengelig i Steams «early access»-seksjon. Nå er det imidlertid ferdig der, og har fått en fullverdig lansering.

Lanseringstrailer.

Nå har spillet fått en komplett enspillerkampanje, et fullstendig lydspor, muligheten til å velge figurer i fritt spill og mange andre nyheter, skriver utviklerne.

Starpoint Gemini 2 gir deg kontroll over ditt eget romskip, og du får reise fritt rundt i Gemini-systemet. Der kan du drive handel, gruvedrift, eller piratvirksomhet, og du kan også gjøre oppdrag for hele femti ulike fraksjoner.

Spillet er imidlertid ikke noen simulator slik som Elite. Fokus skal være på taktikk, og spillet har dessuten omfattende rollespillelementer. Du styrer skipet ditt utenfra, i stedet for å se handlingen fra cockpiten.

Det kommer som nevnt mange interessante romskipspill for tiden. Et eksempel er Flagship, som er et strategispill der du ser handlingen fra broa til armadaens flaggskip.

Siste fra forsiden