Du bestemmer selv prislappen på disse Star Wars-spillene

Humble Bundle kjører på med ekstra spill for de som betaler mer.

En rekke gode spill her.
Faksimile av HumbleBundle.com

I noen år nå har nettbutikken Humble Bundle med jevne mellomrom rasket sammen spill, gjerne med et slags fellestema, og slengt på en enkel prislapp på det hele: betal hva du vil. Denne gangen er det ymse Star Wars-spill som ligger på disken. Tilbudet er tilgjengelig til 17. februar.

Tre kategorier

Star Wars: Knights of the Old Republic bør oppleves av alle.

I «betal hva du vil»-kategorien ligger storeslem selv: Star Wars: Knights of the Old Republic, sammen med Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy og Star Wars: Dark Forces.

Er du villig til å slå gjennomsnittsummen, som i skrivende stund ligger på 11,29 dollar, får du med Star Wars: Knight of the Old Republic II: The Sith Lords, Star Wars Battlefront II og Star Wars Republic Commando. Det loves også at flere spill skal leggs til i potten med tid.

For å få de siste tre spillene må du minst by 12 dollar. Da får du Star Wars Empire At War: Gold Pack, Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition og Star Wars: The Force Unleashed II.

Star Wars: The Force Unleashed er blant de nyere innslagene i pakken.

Samtlige leveres i form av en Steam-kode, så du må ha en konto for Valves nettbutikk for å dra nytte av tilbudet. Det er også verdt å merke seg at alle er tilgjengelig for Windows, mens kun Star Wars: Knights of the Old Republic, sammen med Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy og Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition er tilgjengelig for Mac. Ingen av spillene har Linux-støtte.

Som alltid er det også mulig å selv velge hvor pengene til slutt havner. Du får fordele pengesummen jevnt mellom utviklerne, butikken og veldedighetsorganiasjonen Unicef, slik du synes det passer.

Humble Bundle-konseptet ble først lansert våren 2010, og har siden den gangbydd på en rekke tilbud av denne sorten. Etter å først ha fokusert på mindre spill, kom stadig større og større titler inn i varmen. I 2013 åpnet butikksidene til gjengen, der de den dag i dag tilbyr spill til faste priser.

I høst gjennomgikk den konkurrerende butikken til Valve en forandring.
Steam ble billigere i Norge etter valutaendring »

Siste fra forsiden