Humble Bundle lanserer fast butikk

Tar opp kampen med Steam og GOG.

Humble Bundle har hatt stor suksess med sine «betal hva du vil»-salg, og hvis du kjøper indie-spill direkte fra utviklerne har du utvilsomt også lagt merke til at svært mange av dem benytter seg av Humble Bundles salg- og profilsystem. Nå har den populære aktøren tatt det neste logiske skrittet, og lansert en egen spillbutikk på nettet.

Fast butikk med faste priser

Humble Store benytter seg av samme profilsystem som Humble Bundle-kjøpere allerede er vant med, og for oss nordmenn er det en klar fordel at de selger priser alle spillene i dollar i stedet for euro. Prisene er satt på forhånd, og det samme er beløpet som går til veldedige formål.

De som hadde håpet at alle spillene på tjenesten blir DRM-frie (altså selges uten kopibeskyttelse) blir imidlertid skuffet; noen spill selges i DRM-frie utgaver, andre gjør det ikke. Som vanlig med Humble Bundle får man Steam-koder for de fleste spillene. Heldigvis går det klart frem hvilke spill som inkluderer DRM-frie versjoner.

Utvalget ved lansering er noe labert, men Humble lover å legge til nye spill hver dag, og siden systemet deres allerede brukes av store mengder indie-utviklere ligger det utvilsomt mengder av spill og venter på å slippes på butikken.

Om du er ute etter andre alternative butikker å kjøpe nedlastbare spill kan du forøvrig sjekke vår store test av digitale distribusjonsportaler. Vinneren ble neppe den du tror.

Les også: Microsoft legger ned Games for Windows-markedet
Les også: Sony: – Flertallet vil ikke kjøpe spill digitalt

Siste fra forsiden