Du er herved invitert til Conkers gjenforeningsfest

Conker's Big Reunion blir en episodisk serie.

Microsoft overrasket mange da ekornet Conker dukket opp under E3-presentasjonen deres i fjor. Den lille krabaten ble vist frem i forbindelse med spillbyggespillet Project Spark, men vi fikk ikke vite noe om hva vi kunne vente oss av Conker eller når vi ville få se han igjen.

Ni måneder senere avslørte Project Spark-utvikleren i dag de første detaljene rundt Conkers neste eventyr. Conker’s Big Reunion blir en episodisk spillserie som spilles i Project Spark. Serien er satt ti år etter hendelsene i Conker’s Bad Fur Day og skal fortelle om Conkers forsøk på å gjenforenes med sine gamle venner.

Kjente figurer og stemmer

Her er den første traileren for Conker's Big Reunion. (Video: Project Spark)

I klassisk Conker-stil er serien myntet på et eldre publikum, og utvikleren lover både grov vold og sterk språkbruk. Studioet bak de opprinnelige Conker-spillene, Rare, har gitt Team Dakota tillatelse til å bruke absolutt alt som er av figurer, spillområder og musikk fra originalspillene. I tillegg vil Rare-veteranen Chris Seavor igjen låne stemmen sin til Conker.

Første episode av Conker’s Big Reunion blir tilgjengelig 23. april. Med på kjøpet får du en pakke med tilleggsutfordringer og en haug med Conker-relaterte gjenstander som kan brukes i Project Sparks byggemodus. Ifølge Team Dakota varer den første episoden i omtrent en time, og dersom du ikke synes det er nok kan altså bare lage ditt eget Conker-spill.

Conker’s Big Reunion er det første eksterne spillet som blir tilgjengelig gjennom Project Spark. Microsofts svar på LittleBigPlanet kom ut i oktober, 2014, etter nesten ett år med åpen betatesting. I spillet bygger du dine egne verdener fritt etter fantasien og gir liv til dem ved hjelp av en lett forståelig programmeringsmodus.

Flere Rare-veteraner har gått sammen for å lage nytt spill.
Playtonic avslørte flere detaljer om det kommende spillet Project Ukulele »

Siste fra forsiden