Final Fantasy VII Remake - Red XIII

Du får ikke spille som Red XIII i Final Fantasy VII Remake

Den firbeinte figuren dukker kun opp som datastyrt medhjelper.

Square Enix

Når Final Fantasy VII Remake lanseres neste måned, får spillere se nøyaktig hvor annerledes nyversjonen blir fra den storslagne originalen. Square Enix har lovet nye figurer, flere sjefsfiender og mer historie, men noen ting blir det færre av – som antallet spillbare figurer.

Artikkelen inneholder noen mindre historieavsløringer for Final Fantasy VII.

Red XIII blir med i kamp, men spillere får ikke styre figuren selv.
Square Enix

I et ferskt intervju med nettstedet VG247 bekreftet Naoki Hamaguchi, spillets medregissør, at man ikke får spille som Red XIII. Som tidligere trailere har vist blir den firbeinte hissigproppen å se i spillet, men i kamp vil han kun fungere som datastyrt medhjelper.

Som kjent vil det første Final Fantasy VII Remake-spillet foregå utelukkende i Midgar, og Red XIII blir først introdusert rett før kompaniet forlater byen. Dermed bestemte Square at det ville blitt for rotete å slenge på en ny spillbar figur helt mot slutten.

– Vi følte at Red XIII slutter seg til gruppa såpass sent. Så vi tenkte at dersom vi skulle hatt han med som en fullverdig figur og prøve å få spillere til å nyte hans utvikling, så er det egentlig ikke nok tid til å gjøre det på, sa Hamaguchi.

Hva utvikleren planlegger å gjøre med nyversjonens påfølgende kapitler er ikke klart, men det er fullt mulig at Red XIII forfremmes til hovedfigur i fremtiden. For spillet som kommer i april blir det imidlertid kun fire spillbare figurer; Cloud, Barret, TIfa og Aeris.

Spillere får til enhver tid ta med seg tre av figurene ut i kamp, mens Red XIII dukker opp som en fjerde figur når han er med. Ifølge Hamaguchi skal han kunne bruke angrep og egenskaper som spillere bør dra kjensel på – man får bare ikke styre det selv.

Du kan prøve Final Fantasy VII Remake nå.
En demo for spillet er tilgjengelig på PlayStation 4 »

Siste fra forsiden