Du kan betale for å lettere utføre dødsstøtene i Mortal Kombat X

Slipper unna med to knappetrykk dersom du åpner lommeboka.

Warner Bros.

I nylanserte Mortal Kombat X kan spillere kjøpe muligheten til å enkelt utføre henrettelser – såkalte «Fatalities». De brutale angrepene som kjennetegner serien krever vanligvis at man trykker en lengre kombinasjon av ulike knapper. Med «Easy Fatalities» kan de imidlertid utføres med så lite som to knappetrykk.

De grusomme og ofte kvalmende henrettelsene kan kun utføres etter en kamp er over. Sånn sett får ikke spillere en urettferdig fordel av å kunne utføre dem lettere. Likevel kan noe av glansen forsvinne når det ikke lenger er vanskelig å utføre en vellykket «Fatality».

For å få tilgang til de forenklede henrettelsene bruker man spesielle polletter. Spillet kommer med tre gratis polletter, og du kan opptjene flere når du spiller. Det er riktignok ingen garanti for at du får dem via spilling, så om du absolutt vil ha dem må du frem med lommeboka.

Ikke tilgjengelig på PC

Hvis du ikke tåler synet av blod er ikke Mortal Kombat X noe for deg.

I PlayStation- og Xbox-butikkene kan du velge mellom to forskjellige pakker. Den ene gir fem polletter, mens den større pakken gir deg 30 sjanser til å myrde motstanderne dine på enkelt vis. Hver «Easy Fatality» koster én pollett, og når du har brukt opp alle må du kjøpe eller finne flere.

På PlayStation koster pakkene henholdsvis åtte og 41 kroner, mens de er noe billigere på Xbox. Pollettene er foreløpig ikke tilgjengelig på PC-versjonen av spillet.

Mortal Kombat X er tilgjengelig på PlayStation 4, Xbox One og PC. PlayStation 3- og Xbox 360-versjoner skal etter planen lanseres i løpet av sommeren.

Vi kikket på Mortal Kombat X i fjor.
I seriens tiende innslag står blod og gørr nok en gang i forsetet »

Siste fra forsiden