Du kan klippe håret til og kle ut Pikachu og Eevee i det neste Pokémon-spillet

Ny trailer viser fram spennende detaljer fra Pokémon Let's Go, Pikachu! & Pokémon Let's Go, Eevee!

Takket være en splitter ny trailer fra Nintendo og Game Freak, vet vi nå mye mer om de to neste Pokémon-spillene, Pokémon Let's Go, Pikachu! og Pokémon Let's Go, Eevee!

I den to minutter lange videosnutten (som du kan se over) får vi se en rekke nye sekvenser fra spillet, med blant annet rivalen, Professor Oak og et par kjente gym-ledere i hovedrollen.

Helledussen.
Skjermbilde fra YouTube

Ved siden av dette fikk vi en nærmere kikk på muligheten til å ha med seg pokémon ute på verdenskartet, mens det også ble vist fram hvordan man kan ri på større lommemonstre, deriblant Arcanine og Onix.

Hårfin

Det som derimot tar den såkalte kaka, er det faktum at man ikke bare kan gi de to hovedskapningene, Pikachu og Eevee, ulike kostymer, men at man også kan endre frisyren deres.

Man kan også klappe og leke med skapningene for å knytte sterkere bånd til dem.
Nintendo

Pikachu kan blant annet ikles et slags safarikostyme og få en artig liten hårdott på hodet, mens Eevee kan få matroshatt og en skikkelig kledelig pannelugg.

Det ble også vist fram flere måter man kan spille sammen med andre spillere på, og dette innebar alt fra Pokémon-dueller til klassiske byttehandler.

Sistnevnte vil nok komme godt med for enkelte, for som vanlig er det en håndfull monstre som er eksklusivt tilgjengelige i de to unike utgavene. Oddish, Sandshrew og Growlithe vil kun dukke opp i Let's Go, Pikachu!, mens Bellsprout, Vulpix og Meowth kun er å finne i Let's Go, Eevee!

Pokémon Let's Go, Pikachu! og Pokémon Let's Go, Eevee! har planlagt lansering den 16. november i år, og slippes da eksklusivt på Nintendo Switch.

Siste fra forsiden