Du kunne gjenoppleve Telltales første zombieeventyr uten å betale en krone

Første sesong av The Walking Dead var gratis.

Telltale Games

Oppdatering 10. september: Rakk du ikke å plukke opp spillet er sjansen over for denne gang.

Opprinnelig sak følger.

Dagen etter at EA og Torn Banner Studios bestemte seg for å gi bort spill, har Humble Bundle-gjengen også kastet seg på bølgen. Den veldedighetsfokuserte nettbutikken gir bort første sesong av The Walking Dead, men bare frem til klokken 19:00 lørdag 9. september.

Gjenopplev begynnelsen på The Walking Dead-eventyret.
Telltale Games

Vil du ha et eksemplar trenger du kun besøke spillsiden i Humble-butikken, og trykke på «Add to Cart»-knappen. Ved å logge deg inn får du tilsendt spillet på e-post, og kan deretter legge det til Steam-biblioteket ditt. Så er det ditt for alltid.

Zombieapokalypsen begynner

The Walking Dead: Season One markerte starten på det som skulle bli en svært vellykket oppskrift for utvikler Telltale Games. Det historiebaserte eventyret fulgte en gruppe vidt forskjellige mennesker, som sammen måtte forsøke å overleve den store zombieapokalypsen.

Spillet ble lansert i 2012, i en tid da Gamer.no fortsatt skrev indivudelle anmeldelser av hver enkelt episode. Andrine Vold Fangberget delte ut niere til samtlige – bortsett fra episode 2 som fikk en åtter – og roste særlig Telltales bruk av valg og konsekvenser:

– Selve kjernen i spillet, nemlig valgene du tar, er veldig godt utført. Det at det går på tid virker realistisk, og alle de ulike greinene du kan følge er godt utviklet og spennende. Alle valg du tar har større eller mindre konsekvenser, og disse må du leve med. Det at du har mulighet til å spille det gjennom på ulike måter gir det økt spillbarhet, og det var veldig spennende å se hva slags konsekvenser valgene mine fikk for menneskene rundt meg og for hvordan historien utfoldet seg, var blant kommentarene.

Telltale har mange nye prosjekter på gang.
Blant annet kommer et nytt The Wolf Among Us »

Siste fra forsiden