Den siste sesongen av The Walking Dead har fått dato og trailer

Telltale Games har hatt står suksess med sin episodebaserte The Walking Dead-serie, men nå er det snart helt slutt for serien. Utvikleren har nemlig kunngjort datoen for den siste sesongen, og den er rett rundt hjørnet.

The Walking Dead: The Final Season lanseres den 14. august til PC, Xbox One og PlayStation 4 og kan forhåndsbestilles fra 8. juni. En Switch-versjon kommer senere, men har ennå ikke fått en dato. En trailer fra sesongen kan du se øverst i artikkelen.

Telltale

Avgjør Clementines skjebne

Sesongen representerer altså det siste kapittelet i historien til Clementine, som nå er blitt en erfaren og slagkraftig mester i å overleve. I sesongen oppdager Clementine en avsidesliggende skole som potensielt kan bli hennes nye hjem, men å beskytte det nye hjemmet og ta hånd om den foreldreløse gutten AJ samtidig vil by på problemer.

Ifølge utvikleren vil den siste sesongen bli en følelsesmessig gripende affære hvor man selv vil måtte ta stilling til hvordan Clementines historie vil ende.

The Walking Dead er basert på tegneserien ved samme navn, og altså ikke på den kanskje mer kjente TV-serien. Den første sesongen kom ut i 2012, og til sammen finnes det tre hovedsesonger på fem episoder hver. Den hittil siste sesongen, The Walking Dead: A New Frontier ble tildelt 7 av 10 poeng her på verket for et års tid siden.

Det ble for øvrig også sluppet en minisesong på tre episoder, The Walking Dead: Michonne, tilbake i 2016.

Les også: Den andre sesongen av The Wolf Among Us blir forsinket »

Siste fra forsiden