Klart for nytt The Walking Dead-sidesprang

Første episode om den sverdsvingende Michonne slippes denne måneden.

Telltale Games

Telltale Games har annonsert slippdato for første episode av The Walking Dead: Michonne. Spillet kommer til PC, Mac, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One og Xbox 360 23. februar, mens iOS- og Android-versjoner slippes 25. februar.

Michonne er ikke redd for å bruke sverdet sitt.
Telltale Games

I den første episoden – «In Too Deep» – møter vi spillets titulære heltinne om bord på en båt, der hun og ledsageren Pete leter etter forsyninger og overlevende langs kysten. Når et nødsignal bringer dem til åstedet for en grusom massakre må Michonne, Pete og resten av mannskapet utforske en koloni i nærheten for å komme til bunns i saken.

Spillets resterende to episoder, «Give No Shelter» og «What We Deserve», skal etter planen lanseres i henholdsvis mars og april.

Basert på tegneserien

The Walking Dead: Michonne vil utforske bakgrunnshistorien til den titulære heltinnen.
Telltale Games

The Walking Dead: Michonne er basert på den sverdsvingende figuren fra Robert Kirkmans populære serie og tar for seg en periode som ikke dekkes av tegneserien. Gjennom spillets tre episoder får vi vite mer om Michonnes bakgrunnshistorie, samt årsaken til at hun forlot, og deretter vendte tilbake til gruppen til Rick – spilt av Andrew Lincoln i TV-serien.

Med hovedfokuset rettet mot TV- og tegneserien er det lite trolig at vi får gjensyn med noen av figurene fra Telltales tidligere The Walking Dead-spill. Riktignok byr spillet stort sett på de samme mekanikkene som de andre Telltale-spillene, så historien om Michonne blir likevel ikke helt fremmed for spillfansen.

Telltale lager Batman-spill.
Valg og konsekvenser kommer til Gotham i år »

Siste fra forsiden