Telltale lager Batman-spill

Valg og konsekvenser kommer til Gotham neste år.

I Telltales Batman-spill skal vi få oppleve hva det betyr å være Bruce Wayne.
Skjermbilde/YouTube

Telltale Games fortsetter sitt mål om å ta over verdenen, en spillserie av gangen. Etter å ha tatt for seg Borderlands, Game of Thrones og Minecraft i år, har utvikleren hyret inn selveste Batman til å spille hovedpersonen i et nytt episodebasert eventyr som skal lanseres en gang i 2016.

Se den første traileren for Telltales Batman-spill. (Video: TheGameAwards)

Spillet – som enda ikke har fått et offisielt navn – ble annonsert under The Game Awards-utdelingen, som natt til fredag ble avholdt i Los Angeles. Telltale holdt de fleste detaljene om spillet hemmelig, men avslørte at spillere vil få utforske hva det betyr å være Batman:

– Denne versjonen av Batman vil gi fans muligheten til å dykke dypere inn i Bruce Waynes kompliserte liv og sinn, hans delte identitet og det vanskelige ansvaret rundt det å redde en by gjennomsyret av korrupsjon og ondskap, forteller studiosjef Kevin Bruner.

I likhet med de fleste Telltale-spill kommer Batman-spillet til konsoller, PC og Mac, samt mobilplattformer. Nøyaktig hvilke plattformer det er snakk om vil bli annonsert ved en senere anledning.

Telltales Game of Thrones-spill er et uvurderlig tilskudd til universet.
– Likevel er det langt fra utviklerens beste spill, mente vår anmelder »

Siste fra forsiden