Du må ikke være en drapsmaskin for å fullføre Watch Dogs

Men du må ty til mord i noen få oppdrag.

Du trenger ikke delje løs.
Ubisoft

Selv om så og si alle markedsføringsbilder tyder på det motsatte vil det være mulig å ikke være et voldsfantom i Watch Dogs. Dette forteller regissør Dominic Guay i en samtale med Polygon.

– Om lag 95 prosent av oppdragene kan gjennomføres med sniking, eller flykte fra og jage uten å måtte skyte. Så det er egentlig opp til spilleren. Det er et svært begrenset antall oppdrag som krever at du dreper folk, forteller Ubisoft Montreal-utvikleren til nettstedet.

To metoder

Dermed skiller Watch Dogs seg mer kraftig fra Ubisoft-flaggskipet Assassin's Creed. Naturlig nok handler et spill med ordet «snikmorder» som en del av tittelen nettopp om å kveste uønskede medlemmer av menneskerasen, og gjennom de mange spillene er det flust av drap som både må og bør begås.

Du trenger heller ikke å være helt pasifist.

De som venter på Watch Dogs bør dog ikke forvente mangfoldige fasetter av oppdragsløsning. Enten drar man frem geværet, eller så lusker man seg gjennom oppdraget. Mellom disse to metodikkene er det nok antageligvis likevel ulike måter å angripe situasjonene på, med en verktøykasse som er verdig Watch Dogs åpne verden.

Watch Dogs kommer først på Windows, Xbox 360, Wii U og PlayStation 3 21. november. Uken etter, 29. november, slippes PlayStation 4-utgaven, på nøyaktig samme dato som konsollen kommer i handel. Xbox One-utgaven må vi nok forvente å få først på nyåret, sammen med Microsofts konsoll.

Les også: – Snowden-avsløringene viser hvor relevant Watch Dogs er
Les også: Vi har prøvd PlayStation 4

Siste fra forsiden