Final Fantasy VII Rebirth

Du trenger ikke ha spilt Final Fantasy VII Remake før du spiller Rebirth

Square jobber nå med å spikre en slippdato for fortsettelsen.

Square Enix

Spillere som planlegger å plukke opp Final Fantasy VII Rebirth er ikke nødt til å spille Final Fantasy VII Remake før de kommer i gang. Det bekreftet Square Enix denne uka.

I en runde med spørsmål og svar på Twitter forklarte Motomu Toriyama, en av regissørene på spillet, at utvikleren har ordnet det slik at man kan hoppe rett på spill nummer to.

Ett av kun få bilder vi har sett fra Final Fantasy VII Rebirth.
Square Enix

– Nei, vi har gjort forberedelser slik at spillere som ikke fikk sjansen til å spille det første spillet fortsatt kan nyte Final Fantasy VII Rebirth fullt ut.

Akkurat hvordan dette fungerer er foreløpig uklart. En mulighet er å inkludere en video med oppsummering av Remake, men her får vi bare vente å se.

LES OGSÅ: Final Fantasy VII Rebirth-verdenen ble for stor for PlayStation 4 »

Hva lansering angår har Square tidligere sagt at målet er å gi ut Final Fantasy VII Rebirth på PlayStation 5 rundt årsskiftet 2023-2024. Utvikleren har ikke vært mer nøyaktig, men forteller at alt går etter planen og at teamet jobber med å spikre en nøyaktig dato.

– Utviklingen gjør gode fremskritt og går etter planen. Vi jobber for tiden med å slå fast en lanseringsdato for spillet, sa sjefsprodusent Yoshinori Kitase på Twitter.

Ellers i spørrerunden – der Square svarer på ett spørsmålhver dag – fikk vi vite at Final Fantasy VII Rebirth vil gi spillere mye frihet til å utforske verdenen. Her blir det en rekke forskjellige historier å oppdage mens man jobber seg gjennom hovedoppdragene.

Vi har prøvd Final Fantasy XVI.
Ligger an til å bli seriens mest interessante spill på svært lenge »

Siste fra forsiden