Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth introduserer nye måter å utforske på

Hva med en svømmetur?

Square Enix

Final Fantasy VII Rebirth – det neste kapittelet i Square Enix' oppussing av det populære rollespillet – skal ha fokus på utforsking. Utvikleren lover en diger verden for spillere å saumfare, og i den forbindelse introduserer spillet nye måter å komme seg fra A til B.

Blant annet får Cloud og kompani denne gangen muligheten til å svømme. Det avslørte Square denne uka, med et nytt klipp fra spillet publisert på X (tidligere Twitter).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Det opprinnelige Final Fantasy VII brukte ofte vann for å hindre utforsking og sørge for at du gikk riktig vei på verdenskartet. I Rebirth blir verdenskartet langt mer detaljert, med blant annet skoger, gressletter og elver – og sistnevnte kan man altså fritt ta seg en dukkert i.

I andre Final Fantasy VII-nyheter går det rykter om at Rebirth vil inkludere en 17 minutter lang videooppsummering av Final Fantasy VII Remake. Dette angivelig for å hjelpe nykommere inn i serien, da Square tidligere har sagt at man ikke er nødt til å spille oppussingens første kapittel for å forstå hva som skjer i fortsettelsen.

Utvikleren har også bekreftet at spillere ikke får ta med seg figurene fra Final Fantasy VII Remake til Rebirth. Hvert kapittel skal nemlig være en frittstående opplevelse, så her blir det tilsynelatende å begynne forfra igjen på lavere erfaringsnivå.

Final Fantasy VII Rebirth lanseres 29. februar 2024. Spillet kommer utelukkende til PlayStation 5.

Les vårt tilbakeblikk på Final Fantasy VII »

Siste fra forsiden