Final Fantasy VII Rebirth

Viste 20 minutter fra Final Fantasy VII Rebirth

En demo for spillet er tilgjengelig nå.

TLDR

  • Natt til onsdag holdt Sony en egen State of Play-sending for Final Fantasy VII Rebirth med en ny trailer og flere detaljer om spillet.
  • Spillet introduserer blant annet et vennskapssystem som åpner nye muligheter for samarbeidsangrep og bedre effektivitet i kamp.
  • En demo for Final Fantasy VII Rebirth er nå tilgjengelig på PlayStation 5, hvor spillere kan prøve Nibelheim-oppdraget og spille som Sephiroth.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Natt til onsdag holdt Sony en egen State of Play-sending for Final Fantasy VII Rebirth. I den 20 minutter lange presentasjonen – som du kan se over – dro Square Enix frem en ny trailer for spillet og avslørte en haug med nye detaljer om opplevelsen.

Samtidig kunngjorde utvikleren en demo for Final Fantasy VII Rebirth. Denne er tilgjengelig på PlayStation 5 nå.

Blir gigantisk

Sendingen åpnet med en fem minutter lang trailer. Her var det fullt fokus på historien som fortelles i denne andre delen av Final Fantasy VII-oppussingen.

Som vi vet fra før går turen utenfor murene til byen Midgar. Blant annet venter besøk til Junon, Gold Saucer og Cosmo Canyon. Det blir også et tilbakeblikk fra Nibelhiem, der man får spille som selveste Sephiroth.

Nibelheim-oppdraget er for øvrig det man får prøve i spillets demo. En gang før fullversjonen lanseres vil demoen oppdateres for å inkludere en spillbar bit fra Junon-regionen.

Minispillene står i kø i Final Fantasy VII Rebirth.
Square Enix

Etter traileren fortalte Square mer om hvordan det faktisk blir å spille Final Fantasy VII Rebirth. Ved siden av historien og den omfattende verdenen, venter et hav av sideoppdrag, minispill og andre helt nye gjøremål.

Blant annet har utvikleren introdusert et vennskapssystem til spillet. Med dette kan man knytte tettere bånd mellom de spillbare figurene, som etter hvert åpner nye muligheter for samarbeidsangrep og bedre effektivitet i kamp.

Final Fantasy VII Rebirth lanseres 29. februar for PlayStation 5.

LES OGSÅ: PlayStation Plus-abonnenter kan prøve Squares nye Splatoon-konkurrent denne måneden »

Siste fra forsiden