Final Fantasy VII Rebirth

Historieavsløringer for Final Fantasy VII Rebirth har kommet på avveie

Square Enix

TLDR

  • Skjermbilder og klipp fra det kommende spillet Final Fantasy VII Rebirth skal ha lekket på nettet, to uker før lansering.
  • Samtidig advarer fans om falske skjermbilder og andre oppdiktede detaljer, så her kan det være lurt å passe seg på sosiale medier.
  • Spillet, som fortsetter historien etter hendelsene i Remake, vil bli lansert 29. februar for PlayStation 5.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Med to uker igjen til lanseringen av Final Fantasy VII Rebirth, har detaljer om spillet begynt å finne veien ut på nett. Det melder blant annet Kotaku.

Ifølge nettstedet har skjermbilder og videoklipp fra det kommende spillet dukket opp på sosiale medier og ulike nettfora. Disse inkluderer tilsynelatende avsløringer knyttet til spillets historie.

Samtidig melder fans at en rekke falske skjermbilder også spres rundt på nett. Hva som er ekte og ikke er ikke nødvendigvis godt å si, men enn så lenge kan det være lurt å være forsiktig om man ikke ønsker å oppdage noe ved et uhell.

Final Fantasy VII Rebirth.
Square Enix

Akkurat hvordan spilldetaljene har havnet på avveie er foreløpig uklart. Ettersom lanseringen nærmer seg er det imidlertid ikke utenkelig at spillet kan ha dukket opp i butikker eller blitt knabbet fra varehus. Det har skjedd før.

Final Fantasy VII Rebirth plukker opp historien rett etter hendelsene i Remake. Her får Cloud og kompani ta turen til steder som Junon, Gold Saucer og Cosmo Canyon, på jakt etter superkjeltringen Sephiroth.

Final Fantasy VII Rebirth lanseres 29. februar for PlayStation 5.

LES OGSÅ: En demo for Final Fantasy VII Rebirth er ute nå »

Siste fra forsiden